NNL Pod 15: Hvad handlede podcastserien i Det Nye Nordiske Leksikon om?

Lyt til en rundtur, der dækker de sidste 14 podcasts, med stop i Århus, Stockholm, Oslo og Helsinki, og med klip fra podcasts, hvor unge stiller spørgsmål til forskere om aktuelle emner.

I denne podcast kan du høre klip fra tidligere episoder og få en smagsprøve på de emner, der tages op, såsom konsekvenserne af invasionen af Ukraine, køn, klima og humanitær nødhjælp. 

Nicola Witcombe, som er redaktør på nordics.info, og Daniela Lange Andersen, studerende fra Århus Universitet, diskuterer de forskellige emner i podcastserien, og hvordan det er, at interviewe forskere.

Podcast

Dette er den sidste podcast i serien. Den giver et overblik over seriens indhold og indeholder synspunkter og overvejelser fra de studerende og forskerne, der har været involveret (30 minutter, på engelsk med et enkelt klip på dansk).

Mød deltagerne!

Daniela har tidligere var med til at interviewe forskere til podcastserien og vender tilbage for at fortælle om sine oplevelser. Daniela studerer Ruslandsstudier ved Århus Universitet.

Som projektleder for Det Nye Nordiske Leksikon har Nicola et godt overblik over alle de studerende og forskerne, der har været involveret i podcastserien.

Klik ind på vores Lyt-side for at tilgå hele podcastserien!